БългарскиEnglishРусскийDeutschItalianoRomână
 

Аксет Груп има многодишно успешна работа в сферата на недвижимите имоти в Източна Европа. Във всяка страна, в която компанията има недвижими имоти, Аксет Груп има важни партньори като Логсървисис Ес Ар И, които работят с професионализъм, предоставяйки висококачествени услуги.

Логсървисис Ес Ар И е динамично развиваща се компания, специализирана в сферата на управлението на недвижими имоти. Компанията е част от Логсървисис Груп, холдинг с повече от 30 години история на международните пазари.


Ние сме една от първите компании, чиято дейност е съсредоточена в инвестирането, управлението и поддръжката на недвижими имоти по българското Южно Черноморие.


Ние сме отдадени да разберем и задоволим потребностите на нашите клиенти като изслушваме техните изисквания и разбираме желанията им. Нашата цел е да надминем очакванията им с достъпност и качество.

 

Замислен и изграден съгласно най-високите стандарти, комплекс Бей Вю разполага с всички необходими екстри и е изцяло подчинен на максимата, че когато човек почива, е задължително да се отдели от ежедневната суматоха, за да се наслади напълно на всяка свободна секунда от своето време.